January 12, 2022
Shpërndaje lajmin

Masat për t’u marrë me variantin më të fundit të Covid-19 tashmë kanë një ndikim negativ në rezervimet e hoteleve në Zvicër, sipas shoqatës ombrellë Hotelleriesuisse, përcjell albinfo.ch.

“Për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike në Zvicër, shumë institucione po luftojnë me një valë anulimesh”, tha Hotelleriesuisse në një deklaratë.

U tha se disa hotele që mbështeten veçanërisht te vizitorët nga Britania, Holanda dhe Belgjika kishin parë norma anulimi prej 100%.

Njerëzit që hyjnë në Zvicër nga ato vende duhet të kalojnë dhjetë ditë në karantinë. Përveç kësaj, Hotelleriesuisse tha se kishte pasur “anulime masive” të ngjarjeve të kompanisë dhe ngjarjeve të Krishtlindjeve, përcjell tutje albinfo.ch.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *