I dalin mesazhet Shqiptares nga Gjermania qe po e tr adhton burrin për një djalë nga Kosova

Share

Një burrë nga Kosova i cili jeton ne Gjermani ka publikuar mesazhet e gruas se tij duke komunikuar me një djalë i cili jeton ne Kosovë. Ai ka treguar te gjitha mesazhet qe gruaja e ti i ka dërguar ne Viber me te dashurin nga Kosova. Madje ne mesazhe gruaja i thotë djalit qe shpejt do t’ia dërgon edhe 300 euro tjera, si dhe thotë se shpejt do te takohen pasi do te bëjë gjithçka për te. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


Share

Komente