I dolen te palarat ne shesh lsa Mustafes/ Ja cfare I ka bere Kosoves ai me kete gjest shume te ulet tani KURTI duhet te merret me kete e cila eshte..

Shpërndaje lajmin

I dolen te palarat ne shesh lsa Mustafes/ Ja cfare I ka bere Kosoves ai me kete gjest shume te ulet tani KURTI duhet te merret me kete e cila eshte..SHlKO ME POSHTE!
-Mushkolaj “godet” Mustafēn: Çka pērfaqēson ky njeri, mē mirē tē tregoi si e ka bērē sherrin me nēnshkrimin e Asociacionit. Ish-kryeministri i Kosovēs, Isa Mustafa gjatē ditēs kishte deklaruar se situata nē veri ēshtē e rrezikshme dhe se duhet tē thirret Kēshilli i Sigurisē Kombētare.
Pēr kētē ka reaguar analisti Imer Mushkolaj, pēr tē cilin ka thēnē se mē mirē do tē ishte tē na tregonte si e ka bērē sherrin pēr nēnshkrimin e Asociacionit, tē cilin edhe sot po e kērkojnē serbēt qē ta vendosin nē veri.
Statusi nē Facebook:Çka pērfaqēson ky njeri? Sa jep leksione kot, ma mirē me kallxu qysh e boni sherrin me nēnshkrimin e Asociacionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.