Shpërndaje lajmin

Për të tretën herë radhazi, forcat e policisë dhe një oficer i Prokurorisë së Posaçme, SPAK, nuk arritën të gjenin të pandehurën Jonida Zeqo në adresën ku supozohej se po kryente masën e “arrestit shtëpiak” për çështjen e inceneratorit të Elbasanit. Zeqo ka qenë anëtare e komisionit për dhënien e koncesionit dhe akuzohet nga SPAK […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *