I revoltuar, Stresi bën paralajmërimin e fortë

Share

Stresit duket se nuk i ka dalë ende “inati” me shoqërinë, të paktë këtë kuptojmë nga statuset e tij të shpeshta rreth vlerës të miqve dhe pabesive në jetë. Ai ka treguar shpesh se ka ndihmuar gjithmonë shokët e tij, por shumë prej tyre i janë kthyer kundër. Duke na rikujtuar këtë fakt, Stresi ka bërë edhe një “paralajmërim”.

1 3

“Kur bëhet fjalë për shoqëri kurrë se bëra gabimin i pari e prita gabimet e të gjithëve ju dhashë gjithçka nga jeta ime deri në detaj. Besnikëri, pastërti… nuk u mora kurrë me fjalë as çfarë dëgjova kurrë nuk e transmetova këto janë gjëra serioze kur rri në rreth shoqëror… more dhashë nënë e babë për ta në kuptimin që edhe familjen e kam përfshirë me ndihmu shokët, prapë do t’i ndihmoj nuk ndryshoj. Por ato që më dolën kundra pasi ju dhashë gjitha këto, këtyre njerëzve ua kam lënë të madhin Zot, sepse besoj çmendurisht te ai dhe e di ndëshkimin e tij,” shkruan ai në rrjete sociale.


Share

Komente