I thanë të mbante radhën, gruaja e ina tosur hedh në tokë të gjithë raftin…(VIDEO)

Share

Një grua u ner vozua pasi shitësit i kërkuan të kishte kujdes dhe të ruante distancën sociale me të tjerët dhe të hynin një nga një në dyqan. Gruaja nisi të bërtiste dhe të hidhte në tokë të gjitha shishet me verë që ndodheshin në një nga raftet e marketit. Gruaja u largua duke lënë në tokë një pellg me verë që ngjasonte me një pellg me gj ak.VI,DEO


Share

Komente