January 13, 2022

Iliri i mëson Beniadës kërcimin e njohur, e ngre modelen edhe në hedhjen finale

Shpërndaje lajmin

Banorët e BB VIP kanë për të përgatitur një festival natën e ndërrimit të viteve. Ata kanë menduar që të bëjnë gjera të ndryshme, por ai që e ka marrë më seriozisht këtë festival është Iliri. Ky i fundit ka marrë përsipër disa kërcime të njohura ndërkombëtarisht dhe do ua mësojë banorëve.

Dje ai ka nisur punën me Beniadën, modelen, e cila po preferohet shumë nga publiku, kohët e fundit. Ai është duke i mësuar asaj “Dirty Dancing”, madje kanë bërë edhe hedhjen finale. Videoja është postuar nga faqja zyrtare e Big Brother dhe ka marrë shumë reagime pozitive në Facebook dhe Instagram.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *