January 13, 2022

Inaugurohet linja Zagreb – Prishtinë – Zagreb

Shpërndaje lajmin

Në terminalin e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, është inauguruar linja Zageb – Prishtinë – Zagreb.

Pjesëmarrës në këtë ceremoni ishin përfaqësues të Qeverisë së Republikës së  Kosovës, Qeverisë së Rebulikës së Kroacisë ku kanë theksuar se rihapja e kësaj  linje është shumë e rëndësishme për fuqizimin e marrëdhënieve miqësorene mes të  dy vëndeve ku do të ketë ndikim në fuqizimin e ekonomisë dhe lëvizjes më të lehtë  të njerzve.

Në Kroaci jetojnë një numër shumë i madh i bashkatdhetarëve tanë, ku vazhdimisht  ka pasur kërkesa për këtë linjë.

Fluturimet do të jenë çdo të hënë, merkurë dhe të shtunë.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *