Shpërndaje lajmin

Që kur u shpik dy mijëvjeçarë më parë si mjet i organizimit të përgjithshëm të shtetit, regjistrimi i përgjithshëm i pronave dhe njerëzve është konsideruar si akti themelor i ekzistencës së një shteti. Por ky akt themelor nuk pritet të zhvillohet në kohën e përcaktuar këtë vit për një arsye jo shumë bindëse, mosprokurimit në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *