Shpërndaje lajmin

Që nga kthimi nga takimi i Forumit Ekonomik Botëror të këtij viti në Davos, jam pyetur vazhdimisht për mendimet e mia. Ndër çështjet më të diskutuara këtë vit ishte inteligjenca artificiale – veçanërisht AI gjeneruese (“GenAI”). Me miratimin e fundit të modeleve të mëdha gjuhësore (si ai që fuqizon ChatGPT), ka shumë shpresë – dhe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *