Ish-gjyqtari Guxim Zenelaj dërgohet në gjyq për ‘deklarim të rremë’ të pasurisë

Shpërndaje lajmin

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK njoftoi të enjten më 22 dhjetor 2022 përfundimin e hetimeve në ngarkim të ish anëtarit të Gjykatës së Lartë, Guxim Zenelaj për deklarim të rremë të pasurive, si dhe dërgimin e kërkesës për gjykimin e kësaj çështje në gjykatën respektive. Po ashtu, bazuar në ligjin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *