Ish-gjyqtarja Majlinda Andrea gëzon statusin e magjistratit edhe 6 vjet pas dënimit

0
Shpërndaje lajmin

Majlinda Andrea, ish-gjyqtarja e Gjykatës së Lartë e dënuar me shërbim prove për korrupsion, nuk u paraqit të hënën më 15 maj në seancën dëgjimore në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK lidhur me procesin e saj të vetingut, ndërkohë që relatimi ekspozoi mosushtrimin e kompetencave nga këshillat dhe institucionet kompetentë lidhur me statusin e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *