Shpërndaje lajmin

Ish-shefi i Policisë së Dhërmiut, Sokol Bode u dënua të premten me 8 vjet heqje lirie për trafik narkotikësh. Sokol Bode u akuzua nga ish-Prokuroria e Krimeve të Rënda dhe më pas nga SPAK për implikim në trafikun e narkotikëve të kryer nga organizata kriminale e drejtuar prej vëllezërve Moisi dhe Florian Habilaj. Koodrinatorja për […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *