Italia kërkon vendosjen e maskave në trena, kinema dhe ambientet sportive

Shpërndaje lajmin

Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza ka njoftuar se Italia kërkon vendosjen me detyrim të maskave në trena, kinema dhe ambiente sportive deri me 15 qershor.
Në restorante do hiqet detyrimi i mbajtjes së maskave më 1 maj, po ashtu edhe në bare, kinema, koncerte, disko apo dyqane nuk do të duhet të tregojnë më një certifikatë.
Qeveria ka paralajmëruar qytetarët që të jenë më të kujdesshëm, duke bërë thirrje se pandemia nuk ka përfunduar akoma.
Të enjten, Italia ka regjistruar 69 204 infeksione të reja me COVID-19.
 
LEXONI GJITHASHTU:

Deri në 80% e popullsisë në vendet e BE-së u infektua me COVID

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *