Izraeli do t’i hedhë 1 milion vaksina “Pfizer”, të skaduara

Share

Më shumë se 1 milion doza të vaksinës “Pfizer” që po mbahen në Izrael dhe të cilave do t’u skadojë afati në fund të muajit korrik, mund të përfundojnë në shportë mbeturinash, si pasojë e dështimit të një marrëveshjeje me Britaninë e Madhe.

Izraeli ia kishte ofruar këto doza Britanisë, si pjesë e planit për shkëmbim me po të njëjtat doza të vaksinave që vendi pritet t’i marrë nga “Pfizeri” në shtator.

 

Komento

Recent Posts

  • Bota
  • Fshesa robotike me korrent
  • hoteli
  • Mbreterine e Bashkuar

Fshesa robotike me korrent “arratiset” nga hoteli në Mbretërinë e Bashkuar

2 hours ago
  • aksidenti
  • autostrade
  • Bota
  • kerkimi
  • Majmuni
  • policia amerikane

Policia amerikane nis kërkimin për majmunin e zhdukur pas aksidentit në autostradë

4 hours ago