January 15, 2022

Ja Kush Jane Burrat “Mi.Steriozë” Të Politikaneve Tona Jozefina Topallit, Grida Dumës Dhe Majlinda Bregut…

Shpërndaje lajmin

Ato janë të forta, të zgjuara, me pushtet dhe të arrira në profesionin e tyre. Politikanet shqiptare ia kanë dalë të triumfojnë me sukseset e tyre në fushën e politikës duke lënë jashtë vëmëndjes bashkëshortët e tyre. Por kush janë bashkëshortët “mis.teriozë” të politikaneve shqiptare? Majlinda Bregu -Namik Ajazi

Namik Ajazi është bashkëshorti i Majlinda Bregut, ish-deputete e Kuvendit të Shqipërisë. Ajazi është gazetar dhe regjisor shumë i njohur në Shqipëri. Jozefina Topalli-Ndoc Topalli Bashkëshorti i ish-kryetares së Kuvendit, Ndoc Topalli është një person pak i njohur për publikun shqiptar. Ai ushtron profesionin e lirë, noter dhe shkëlqimin ia ka lënë demokrates Topalli.
Grida Duma – Ilir Shqina

Deputetja e PD-së Grida Duma është e martuar prej gati 20 vjetësh. Bashkëshorti i saj quhet Ilir Shqina, ndërsa me profesion është pedagog dhe diplomat.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *