“Jam jashtëtokësor” Vetëm Zotit i frigona askujt tjetër! njihuni me “Drakullën” e Mitrovicës

Shpërndaje lajmin

Ali Begolli nga Mitrovica, i njohur ndryshe si Ali Drakulla ka treguar se nuk ka f rikë nga asgjë dhe për ç mendurirat që ka bërë.
“Jam një person jashtëtoksor, nuk kam f rikë prej askujt, as nga rruga, as nga s fidat as nga përjetimet e të kaluarës, as përjetimet e ardhme, f rikën ia kam vetëm Allahut, askujt tjetër”, tha Ali Begolli.
Drakulla ka treguar se ç menduria e tij më e madhe ka qenë kur ka lyer tërë t rupin me b enzinë dhe është gjuajtur në lumin Sitnica.
https://fb.watch/cRamePVAdh/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *