September 24, 2021
Shpërndaje lajmin

Ekziston një presion në rritje për t’u dhënë më shumë liri atyre që janë vaksinuar plotësisht dhe e bëjnë jetën më të vështirë për ata që vazhdojnë ende.

Numri i vaksinimeve ka filluar të ngecë dhe rastet po rriten.

Kreu i Partisë Liberale, Jürg Grossen, thotë se certifikatat duhet të kërkohen për këdo që dëshiron të gëzojë më shumë liri, siç është shkuarja në kinema.

Presidentja e komisionit shëndetësor të Këshillit Kombëtar, Ruth Humbel, thotë se të vaksinuarit duhet të përjashtohen nga kërkesat e maskave. Ajo thotë se është e justifikuar nga pikëpamja mjekësore, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Kreu i Zyrës Federale të Shëndetit, Anne Lévy, duket se sinjalizon se mund të jetë një rrugë përpara.

Ajo thotë se më shumë përdorim i certifikatave do të ishte më mirë se sa mbylljet e mëtejshme.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *