Jetmiri i vendosur: E shikoj veten dorë për dore me Françeskën në finale

0
Shpërndaje lajmin

Dita sapo ka nisur për banorët e shtëpisë më të ndjekur në Shqipëri, ku Jetmiri, Françeska dhe Liami kanë nisur të flasin për dinamikat e lojës.
Teksa kanë komentuar për nominimet që kanë ndodhur përgjatë kësaj periudhe në shtëpi, në një moment Jetmiri është shprehur se nuk ndjehet i rrezikuar as ai dhe as Françeska madje është shprehur se e shikon veten dorë për dore me Françeskën në finale.
“E mendoj të mirën time si s’e mendoj. E shikoj veten dorë për dore me Françeskën në finale.”

View this post on Instagram

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *