October 16, 2021

Jo vetëm Anxhela Peristeri, performancë e jashtëzakonshme nga një tjetër shqiptar në Eurovision

Shpërndaje lajmin

Gjon Muharremaj, i njohur me emrin artistik Gjon’s Tears, i cili përfaqëson Zvicrën me këngën “Tout l’Universe” arriti të bëhej pjesë e finales së sotme së Eurovision.

Artisti shqiptar ka performuar i njëmbëdhjeti në skenën e madhe të “Eurovision Song Contest 2021” me këngën “Tout l’Univers”.

Në një performancë të jashtëzakonshme dhe unike Gjoni i ka lënë të gjithë pa fjalë ëme vokalin e tij edhe pse në një moshë shumë të re.

Gjoni përfaqëson Zvicrën me këngën “Tout l’Univers” dhe mban kodin 11, për të gjithë ata që duan ta votojnë në finale.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *