Johnny Depp i thyhet shtëpia, aludohet se ish gruaja i ka shkaktuar dëmin

Share

Është bastisur shtëpia e aktorit të njohur.

TMZ raporton se një grua është arrestuar pasi që ka hyrë në shtëpinë e Johnny Depp, transmeton lajmi.net.

Dëme nuk janë shkaktuar pasi siç thuhet gruaja është larguar nga shtëpia menjëherë pasi ka dëgjuar alarmin e shtëpisë.

Policia menjëherë ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe ende nuk dihet nëse është marrë diçka nga shtëpia e Depp.

Sidoqoftë, policia e ka arrestuar gruan e cila ka hyrë në shtëpi me akuzën për vjedhje pasi që ajo kishte hyrë edhe në shtëpi tjera për vjedhje pra kundrejt saj ishin ngritur edhe akuza tjera.

Aktori nuk ishte në shtëpi teksa ka ndodhur ngjarja, mediat e huaja tregojnë se kanë kontaktuar me policinë dhe sipas tyre thuhet se gruaja që i ka hyrë në shtëpi ka qenë ish gruaja e tij Amber Heard të cilën Depp e kishte rrahur shumë herë gjatë martesës.

Ndryshe, Johnny Depp e ka blerë shtëpinë shumë vite më parë.


Share

Komente