Johnson: Aleatët duhet të rrisin ndihmën ushtarake për Ukrainën

Shpërndaje lajmin

Gjatë një fjalimi ditën e sotme në parlamentin britanik, Johnson përmendi faktin se aleatët duhet të ofrojnë ndihmë shtesë ushtarake për Ukrainën, sipas BBC
Johnson nderoi rezistencën e ashpër te popullit tëë ukrainas përballë veprimeve brutale dhe çnjerëzore të regjimit të Putinit. Ai tha gjithashtu se veprimet e Putinit kishin kaluar tashmë pragun e barbarizmit dhe perëndimi nuk duhet të hezitojë në vendosjen e saksioneve shtesë dhe të rrisë ndihmën ushtarake për Ukrainën.
/

Leave a Reply

Your email address will not be published.