Ka filluar atmosfera festive në Vjenë (Foto)

Share

photo 1513700157441 3517242b9864

Ndër destinacionet më të mira të zbukurimeve gjatë festave të fundvitit në Europë është Vjena, ku rrugët, sheshet dhe ndërtesat zbukurohen me miliona drita, transmeton albinfo.ch.

Një qytet ideal për të jetuar atmosferën magjike të Krishtlindjeve dhe festen e Vitit të Ri është Vjena, kryeqyteti i mrekullueshëm austriak, ku nga fundi i nëntorit deri në mes të janarit zbukurohet me mijëra drita, për të dhuruar emocione unike. Gjatë ditëve të fundvitit në Vjenë ju do të zhyteni në një atmosferë dritash, ngjyrash dhe aromash që shoqërojnë atraksionet kryesore të këtij qyteti.

people walking on market

Alisa Anton

photo 1514636793354 db2119abce29?ixlib=rb 1.2

Huseyin Cem Ates

assorted figurines in shelf

Alisa Anton

126474674 10224692887657887 6148861129300710643 n.jpg? nc cat=109&ccb=2& nc sid=b9115d& nc ohc=diVAhatMOp4AX uHNbd& nc ht=scontent.fprx2 1 126974982 10224692887137874 4309318803857429045 n.jpg? nc cat=110&ccb=2& nc sid=b9115d& nc ohc=SuFJ9iK0L EAX8ceUsu& nc ht=scontent.fprx2 1

126294166 10224692886537859 5762067858614671560 n.jpg? nc cat=111&ccb=2& nc sid=b9115d& nc ohc=y2PNqhxD 6oAX9i8CWY& nc ht=scontent.fprx2 1 126406031 10224692887057872 3344008795239342509 n.jpg? nc cat=108&ccb=2& nc sid=b9115d& nc ohc=sDcKcCrJa UAX yOT2I& nc ht=scontent.fprx2 1

The post Ka filluar atmosfera festive në Vjenë (Foto) appeared first on Albinfo.


Share

Komente