January 25, 2022

Ka një mënyrë të thjeshtë, si të largoni mizat që shkojnë te frutat

Shpërndaje lajmin

Shumë nga frutat që kemi jashtë frigoriferit janë të mbushura me miza, gjë që na zmbraps dhe për këtë arsye shpeshherë përfundojmë duke i hedhur.

Për të shmangur mizat, ndiqni këtë këshillë të thjeshtë!

Çfarë duhet bërë;

Mbushni një kavanoz qelqi bosh me uthull molle dhe dy pika lëng për larjen e enëve. Tundeni mirë kavanozin dhe hapeni në një banak kuzhine. Pas pak do të vini re se të gjitha mizat kanë shkuar në kavanoz dhe notojnë mbi lëng.

/

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *