Kadetët e FSK-së e përfaqësojnë me sukses Kosovën në SHBA

Shpërndaje lajmin

Kadetët e FSK-së pranë Akademisë Ushtarake Amerikane West Point, me sukses të lartë përfaqësuan në Garën Vjetore të Akademive Ndërkombëtare në SHBA.
Pjesëmarrës në këtë garë, këtë vit, ishin edhe kadetët nga Kosova, Vesa Ibrahimi dhe Andrin Vuthaj, që janë kadetë të Akademisë Ushtarake West Point në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Foto: Armend Mehaj/FB

“Në këtë garë ekipet e akademive testohen në shkathtësi të ndryshme ushtarake, si: qëndrueshmëria fizike, navigim, gjuajtje me armë të gjata dhe pistoletë, marshim, si dhe shkathtësi të tjera ushtarake”, shkruan ministri Armend Mehaj, transmeton Albinfo.ch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *