Kancelarja Merkel në zi: Burri që ajo i besonte aq shumë ka hu mbur jetën: E donte shumë i besonte çdo gjë, në pik ëllim të thellë!

Share

Kancelarja gjermane Angela Merkel është në zi. Ajo ka hum bur një nga njerëzit më të dashur që i qëndroi pranë për shumë vite dhe ishte shumë besnik për të.Ajo ka humbur një nga burrat që i besonte më shumë, parukierin e saj Udo Walz. Merkel ia besonte vetëm atij flokët e saj dhe ai ishte një nga miqtë e saj më të ngu shtë.

genimg
genimg
genimg
genimg

Ai për të nuk ishte parukieri i saj, por miku i saj i ngu shtë disa thonë edhe se e kishte dhe si një vëlla.Udo Walz e donte shumë punën e tij dhe për këtë Merkel e vlerësonte shumë. Nga mediat gjermane raportohet se Merkel është në pik ëllim të madh. Kuptohet pasi ajo ka hu mbur një nga miqtë e saj të ngus htë dhe më të dashur për të.

11 6


Share

Komente