Kanë ndërhyrje në fytyrë gocat e Për’Puthen? Mjekja zbulon sekretet e vajzave

Share

Doktoreshë Serena komentoi në emisionin “Shqipëria Live” nëse vajzat e “Për’puthen” kanë bërë ndër hyrje estetike. Në ekran ju shfaqen 3 foto të Ana Lleshit, Ana Kaurit dhe Sindi Locit.

“Ana ka ndryshuar mënyrën se si ka bërë make-up, foto e dytë ka më shumë efekte, por edhe make-up është më profesional. Shikoj pak më të zbe hura rru dhat te buzëqeshja, mund të jetë edhe efekt i make-up dhe nuk është se e gjykojmë. Ajo është diçka mirëmbajtëse dhe patjetër që mund ta tolerojmë”, tha Serena teksa komentoi foton e Ana Lleshit.

Kur doli fotografia e Ana Kaurit, doktoresha tha: “Buzët duken”. E pyetur nëse i ka bërë gabim, ajo shtoi: “Nga mënyra se si ka dalë në foto nuk duket edhe aq i gabuar, por kam lexuar në rrjet shumë komente që nuk i ka bërë në madhësinë e duhur apo me produktin e duhur”.

Ndërsa për Sindin tha se nuk ka bërë asgjë. Janë të ndryshme fotot, e duket se ka bërë botoks, por nuk është ashtu”, tha Serena, e cila dha edhe disa këshilla për vajzat e “Për’puthen”.


Share

Komente