Kaos në Rinas, anulohen 3 fluturime për në Itali, pasagjerët pa dijeni

Shpërndaje lajmin

Ditën e sotme janë anuluar tre fluturime për në Itali. Kjo situatë ka shkaktuar kaos në Rinas pasi udhëtarët kanë prerë biletat dhe nuk kanë marrë akoma shpjegime për anulimin e fluturimeve dhe se çfarë zgjidhje do të ketë problemi i tyre.

Fluturimet e anuluara janë nga Tirana për në Milano, Treviso dhe Ancona. /albeu.com


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *