KAS amniston televizionet lokale nga gjobat për reklamat politike

Shpërndaje lajmin

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve, KAS, shpalli të hënën vendimin pas shqyrtimit të kërkesave ankimore të Ofruesve të Shërbimit Mediatik Audioviziv që kundërshtonin gjobat e vendosura ndaj tyre nga Komisioneri Shtetëror të Zgjedhjeve, Ilirian Celibashi. KAS vlerësoi në vendim se masat administrative për mosdorëzim të tarifave zyrtare të reklamave politike në KQZ dhe në dy […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *