KAS rrëzon kërkesën e PL për vendosjen e emrit të Berishës në fletën e votimit

0
Shpërndaje lajmin

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka rrëzuar kërkesën e partisë së lirisë për vendosjen e emrit të Sali Berishës në fletën e votimit si kryetar i koalicionit “Bashkë fitojmë”.
KAS pranoi kërkesën e PD së Alibeajt për të pasqyruar emrin e drejtuesit të koalicionit në fletën e votimit, por rrëzon kërkesën e tyre për pasqyrimin e logove të partive përbërëse të koalicionit në fletën e votimit.
Koalicioni “Bashkë fitojmë” paraqiti në KQZ shkresën që konfirmon se drejtues i koalicionit është deputeti Sali Berisha.
Nga ana tjetër PD e drejtuar nga Alibeaj ka kërkuar që të vendoset emri i kryetarit të partisë më të madhe të koalicionit (emrin e Metës),
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *