Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të premten më 25 mars vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtarit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, Kastriot Gramshi. Gjatë dy seancave dëgjimore ai dha shpjegime më së shumti për të ardhurat nga aktiviteti tregtar i babait në vitet 1992-1999, para fillimit të detyrës, si dhe për […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.