Shpërndaje lajmin

Ndotja plastike pёrbёn njё problem gjithmonё e mё shqetёsues, pёrfshirё dhe vendin tonё. Shqipёria konsiderohet njё nga vendet me përqindjen më të lartë të plastikës së patrajtuar nё Mesdhe, rreth 73 pёr qind. Ndërkaq, rreth 65 pёr qind e mbetjeve në ujërat detare të vendit tonë janë materiale polimere artificiale dhe 58.5 pёr qind vijnë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *