Kate Winslet dhe Saoirse Ronan, në “dashuri” të thellë me njëra-tjetrën

Share

Kate Winslet dhe Saoirse Ronan janë protagonistet kryesore të dramës romantike “Ammonite”.

Filmi i frymëzuar nga jeta e paleontologes britanike Mary Anning, që portretizohet në ekran nga Kate Winslet, flet për lidhjen romantike mes saj dhe Charlotte Murchison.

Pas premierës në Festivalin e Filmit në Toronto në shtator, do të shfaqet në kinema, nga janari i vitit të ardhshëm.


Share

Komente