Katër bashki përballen me gjoba për mosraportim të aktiviteteve publike

Shpërndaje lajmin

Për të parandaluar përdorimin e administratës dhe burimeve publike në fushatë elektorale, Kodi Zgjedhor detyron të gjitha institucionet qendrore dhe vendore, që 4 muaj para zgjedhjeve të raportojnë çdo aktivitet me karakter publik pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, si dhe u ndalohet të bëjnë fushatë politike gjatë këtyre aktiviteteve. Pasi shqyrtoi kërkesat e Komisionerit Shtetëror […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *