Katër kriminelë të huaj do të dëbohen nga Zvicra

Shpërndaje lajmin

Katër afrikanë që rrahën brutalisht një kalimtar në Cyrih në gusht 2021 po deportohen, përcjell albinfo.ch.
Gjykimi i tyre u zhvillua në Gjykatën e Qarkut të Cyrihut në fund të janarit dhe tani është dhënë aktgjykimi: të akuzuarit janë shpallur fajtorë për sulm dhe tentim lëndimi të rëndë trupor. Ata duhet të largohen nga Zvicra për një periudhë pesëvjeçare.
Gjykata gjithashtu vuri në dukje se të gjithë të dënuarit janë të integruar keq, nuk kanë punë dhe jetojnë me mirëqenie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *