“Kemi bërë një zhvillim kolosal”/ Rama bashkëbisedim me biznese Start Up dhe sipërmarrje të reja

Share

Kryeministri Edi Rama po zhvillon një bashkëbisedim përmes platformës online me bizneset Start Up dhe sipërmarrje të reja, të cilat janë përfituese nga skemat mbështetëse për biznesin dhe invovacionin.

Gjatë bashkëbisedimit kryeministri ka thënë se kanë bërë një zhvillim kolosal, duke u dhënë mundësi shumë individëve të marrin shërbime pa kosto.

“Kemi bërë një zhvillim kolosal me nga u nisëm jo me ku  do të mbërrijmë, duke u dhënë mundësi individëve duke marrë shërbime pa kosto dhe pa korrupsion. Mund të thuhen shumë gjëra por sdo tju marr kohë më shumë, thjesht bëra një hyrje të përmbledhur”, tha Rama./CNA.al


Share

Komente