Keni shpesh ëndrra erotike? Çfarë tregojnë për ju

0
Shpërndaje lajmin

Krijuesi i psikanalizës, Sigmund Freud, i kushtoi vëmendje të madhe ëndrrave dhe kuptimit të tyre. Që nga ajo kohë e deri më sot, shumë nga pikëpamjet e Frojdit janë hedhur poshtë, dhe teoritë më të reja shkencore thonë se ëndrrat kryesisht paraqesin probleme që na shqetësojnë në jetën tonë të përditshme, si dhe dilema dhe pyetje me të cilat përballemi.
Nuk ka asnjë person që të paktën një herë në jetën e tij të mos ketë ëndërruar për marrëdhënie seksuale, si me partnerin, ashtu edhe me të njohur apo edhe të panjohur.Nëse ëndrrat për seksin nuk i interpretojmë vetëm si nevojë për marrëdhënie intime, do të ishte interesante të zbulonim se si ekspertët e interpretojnë këtë lloj ëndrre.
Ëndrra me ish partnerin
Është e rëndësishme të theksohet se të bësh seks me ish-partnerin në ëndërr nuk do të thotë se dëshiron të njëjtën gjë në realitet. Në fakt, kjo ndoshta tregon se ju ende nuk keni kryqëzuar rrugët me të dhe se ndoshta keni ende disa ndjenja që fshihen brenda jush.
Megjithatë, kjo ëndërr mund të jetë gjithashtu një shenjë se në marrëdhënien tuaj të re po ndodhin gjëra që kanë ndodhur në atë të mëparshmen, të cilat ju shqetësojnë dhe ndoshta edhe kanë shkaktuar një ndarje. Prandaj “riktheheni” tek ish-partneri në ëndrra, në përpjekje për të zgjidhur problemin nga e ka origjinën.
I panjohuri
Ai i huaj mund të jetë kushdo, dhe ëndrrat si kjo zakonisht sinjalizojnë se marrëdhënia juaj ka hyrë në një periudhë tepër të qetë, madje edhe të mërzitshme, dhe se ju në mënyrë të pandërgjegjshme thjesht po kërkoni për njëfarë eksitimi.
Marrëdhëniet intime me një të huaj mund të tregojnë gjithashtu se ekziston një frikë nga e ardhmja, domethënë diçka me të cilën do të përballeni së shpejti dhe nga rezultati i së cilës keni frikë.
Një eksperiencë e pazakontë me partnerin tuaj
Më shpesh, ëndrrat në të cilat provoni diçka me partnerin tuaj që nuk do ta mendonit kurrë në realitet, tregojnë se keni nevojë për eksitim shtesë në marrëdhënien tuaj. Është gjithashtu e mundur që mendimi për të të emocionon, edhe pse ke thënë se nuk do të provoje kurrë diçka të tillë në realitet.
Nëse në ëndërr dëshironi ta detyroni partnerin tuaj të bëjë diçka dhe ai refuzon, është e mundur që ju duhet të ndryshoni partnerin tuaj. Prandaj, ëndrrat e tilla mund të jenë një shenjë e keqe, sepse ato tregojnë pakënaqësinë me jetën tuaj të tanishme të dashurisë, për të cilën mund të mos jeni as të vetëdijshëm ose të refuzoni ta pranoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *