Kërcimtarja më seksi kolumbiane/ Fotot më të nxehta të Vanesa Seco

Share

Vanesa Seco është një kërcimtare, modele fitnesi dhe sportiste e sponsorizuar me origjinë nga Kolumbia. Ajo tani banon në Miami ku punon për zgjerimin e karrierës së saj.

Si valltare profesioniste, Vanesa Seco shumicën e kohës e kalon duke praktikuar vallëzim. Kjo është forma e saj kryesore e trajnimit.

Meqenëse këmbët e Vanesë lëvizin vazhdimisht kur ajo praktikon kërcim, kjo i shërben asaj si kardio ashtu edhe stërvitje për këmbët. Ajo përdor ushtrime të ndryshme për të arritur qëllimet e saj të fitnesit, përfshirë peshat e lira dhe lëvizjet e izolimit./ CNA.al


Share

Komente