Kërkoi lirimin nga qelia, GJKKO rrëzon ankimin e Ramazan Rrajës

0
Shpërndaje lajmin

Apeli i GJKKO nuk pranon ankimin e Ramazan Rrajës për masën e sigurisë “Arrest me burg” pasi është dorëzuar jashtë afatit. Rraja u arrestua pak kohë më parë në Fushë-Krujë nga policia e Durreëit pas disa muajve arrati. Ai akuzohet si i përfshirë në atentatin ndaj ish-prokurorit Arjan Ndoj.
NJOFTIMI I PLOTË
Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, me trup gjykues monokratik të përbërë nga gjyqtare Saida Dollani, sot më datë 17.05.2023, zhvilloi seancë gjyqësore për çështjen penale nr. 16 akti, datë 12.05.2023 regjistrimi, me objekt “kundër vendimit nr. 37 Akti, datë 20.04.2023 të Gjykatës të Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar”, regjistruar mbi ankimin e personit nën hetim R.Rr., ndaj vendimeve nr. 80 akti, datë 20.11.2022 dhe nr. 37, datë 20.04.2023 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar që ka disponuar në lëndë të masave të sigurimit personal.
Në përfundim, Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar vendosi:
– Mospranimin e ankimit të paraqitur nga i hetuari R.Rr. dhe mbrojtësi i tij av. Elton Hyseni ndaj disponimeve nr. 89 akti, datë 20.11.2022 dhe nr. 37 akti, datë 20.04.2023 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.
LEXONI GJITHASHTU:

VIDEO| Ishin për iftar, si ranë në rrjetën e policisë “Xon Rraja” dhe “Çupja”
“Jap 1 mln euro, na lini të ikim”- Oferta Ramazan Rrajës për policët që e arrestuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *