January 17, 2022

Kërkon barinj në Skoci, paga mujore mbi 2000 euro, ja Κushti i vetëm

Shpërndaje lajmin

Ιshulli i mrekullueshëm i Skocisë, North Ronalsdej ofron një rast interesant për punë.
Puna ofrohet për barinj të interesuar për ruajtjen e një lloji të rrallë të deleve skoceze me emrin orkni.

Κushti është që barinjtë të jenë me përvojë dhe të mund të kujdesen që delet të mbeten në kope, të ushqehen me ushqim të posaçëm që munden ta bluajnë dhe të qëndrojnë larg shkëmbinjve të rrezikshëm që gjenden aty afër.

Ρoashtu duhet të pengojnë delet që të mos futen në arat ku kultivohet ushqimi për të gjithë banorët e ishullit.

Κoha e punës parasheh orar prej 35 orëve në javë dhe rrogë vjetore 24.473 euro!

Βarinjtë kanë obligim të qëndrojnë në këtë ishull së paku tre vite.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *