September 25, 2021

Këta janë dy prokurorët më të rinj të SPAK

Shpërndaje lajmin

Këshilli i Lartë i Prokurorisë (KLP) ka përfunduar procesin e pikëzimit dhe ka emëruara dy prokurorët e rinj të SPAK.

Prokurorët e emëruar në Prokurorinë e Posaçme janë: Adnan Xholi me 183 pikë dhe Dorina Bejkon me 180 pikë.

Deri më tani, KLP ka emëruar 15 prokurorë në SPAK./albeu.com


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *