Këto dy kompani zvicerane kanë më shumë vende të lira pune

Shpërndaje lajmin

Shumë pozicione me pagesë të lartë – mbi 250,000 aktualisht – janë vakante në gjithë vendin. Dhe, rreth 70,000 nga këto vende pune vijnë nga 25 profesionet që kanë më shumë nevojë për punonjës të rinj, përcjell albinfo.ch.
Është interesante se dy kompanitë që do të krijojnë numrin më të madh të vendeve të punës në vend përfaqësojnë imazhin e Zvicrës – SWISS airline dhe Rolex.
Linja ajrore do të donte të punësonte rreth 1,500 punonjës këtë vit, ndërsa kompania e trajtimit tokësor Swissport planifikon të rrisë fuqinë punëtore aktuale me 800 deri në 1,000 punonjës më shumë deri në verë.
Ndërsa kompania e orëve luksoze nuk ka publikuar numrin e vendeve të lira të punës.
Por, ajo tha se kërkesa për produktet e saj është aq e lartë, saqë duhet të rrisë prodhimin e saj dhe për këtë arsye të punësojë punonjës të rinj.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *