Këto janë fushat që të rinjt e Zvicrës duan më shumë të studiojnë

0
Shpërndaje lajmin

Sondazhet tregojnë se fushat më të njohura të studimit në mesin e studentëve në universitetet zvicerane dhe institucionet e tjera të arsimit të lartë janë ato që garantojnë punë të paguara mire, përcjell albinfo.ch.
Për shembull, disiplinat me potencial të mirë fitimi, si
Mjekësia,
Shkenca kompjuterike,
Farmaceutika
Inxhinieria, janë drejtimet që tërheqin një numër të madh studentësh.
Nga ana tjetër, fusha si shkencat humane dhe ato shoqërore kanë përjetuar një rënie të ndjeshme të numrit të studentëve në vitet e fundit. /Albinfo.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *