Kiara merr informacion nga jashtë, zhgënjehet nga Efi

Shpërndaje lajmin

Si avantazh për liderin e shtëpisë, Kiarës iu dha e drejta për informacion nga jashtë.
Asaj iu tregua një klip me informacione për të nga tituj portalesh dhe media të ndryshme.
Në klip u shfaqen tituj të mediave online dhe ndër të tjera ishte dhe njk lajm i Efit, i cili shkrunate se kjo e fundit del kundër Kiarës, sa i takon situatës me Luizin te lavamani.
Ndër të tjera ishin dhe reagimet e Kejvinës, lidhjet e saj të shkuara dhe klikimet në Tiktok, por Kiara tha se vetëm komenti i Efit e ka mërzitur dhe zhgënjyer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *