Kiara, Olta dhe Dea të preferuarat e publikut, kush janë banorët që dolën në nominim

Shpërndaje lajmin

Tani, Nita, Kristi, Keisi dhe Armaldo janë më pak të pëlqyer nga publiku. Ata janë automatikisht në nominim. Bashkë me to, në nominim është edhe Ermiona.
Ermiona nuk e përmbushi me sukses misionin që iu dha nga Vëllai i Madh për pasojë ajo kaloi në nominim.
Këta të gjashtë janë të nominueshëm nga pjesa tjetër e banorëve. Tre prej tyre kalojnë sonte në televotim dhe njëri prej tyre lë shtëpinë të shtunën.
Ndërkohë, Luizi, Kiara, Olta dhe Dea janë banorët më të preferuar për publikun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *