October 25, 2021

Kini kujdes! 5 shenjat që tregojnë se diçka nuk po shkon mirë me martesën tuaj

Shpërndaje lajmin

Po mendoni se diçka nuk po shkon mirë në lidhje me partnerin tuaj? Keni dyshime mbi ecurinë e martesës?Këto janë shenjat që tregojnë se diçka nuk po shkon me martesën tuaj:

Keni vazhdimisht dhimbje

Ankthi dhe mendimet se diçka nuk po shkon me partnerin ju shkaktojnë probleme shëndetësore, si dhimbje koke, përzierje, diarre dhe dhimbje shpine.

Njëri prej jush, ose të dy silleni shumë keq me njëri-tjetrin

Arsyeja e vetme për ta trajtuar keq partnerin tuaj gjatë gjithë kohës është sepse nuk ndiheni më mirë me të.

Gjatë gjithë kohës kritikoni partnerin tuaj, ose ai ju kritikon juve

Kritikat e vazhdueshme janë gjithashtu një shenjë e keqe që në vetvete nuk do të thotë domosdoshmërisht diçka negative, por në kombinim me shenja të tjera mund të provojë diçka të rëndësishme në marrëdhënien tuaj.

Nuk konsultoheni me partnerin kur keni probleme

Cilët janë njerëzit e parë tek të cilët drejtoheni kur keni një problem? Janë njerëzit më të afërt dhe të besueshëm për ju dhe nëse partneri nuk është më në këtë listë, atëherë kjo do të thotë diçka për marrëdhënien tuaj.

Ndjeni se partneri është vazhdimisht duke mbrojtur veten

Vetëmbrojtja nuk është shenjë as e mirë as e keqe, por mos akumuloni dyshime. Uluni dhe diskutoni gjerë e gjatë me partnerin dhe vendosni së bashku se çfarë duhet të bëni për të përmirësuar marrëdhënien tuaj.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *