August 1, 2021

Kjo ishte dhurata e Zvicrës për Biden dhe Putin

Shpërndaje lajmin

Kur Joe Biden dhe Vladimir Putin u takuan të mërkurën në Gjenevë, presidenti zviceran Guy Parmelin i dhuroi secilit nga një orë zvicerane, transmeton albinfo.ch.

Por jo vetëm çdo orë e zakonshme:

Presidentët e SH.B.A.-së dhe Rusisë morën një teknologji moderne Tissot T-Touch Connect Solar, me vlerë rreth 1.000 franga. Koha me përparësi, me shumë funksione funksionon tërësisht me energji diellore. /Albinfo.ch


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *