KLGJ miraton aktin për nisjen e punës së Apelit të Përgjithshëm

Shpërndaje lajmin

Këshilli i Lartë Gjyqësor miratoi të hënë vendimin për fillimin e punës së Gjykatës së Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm, bazuar në vendimin e qeverisë për hartën e re gjyqësore. Bazuar në vendimin e miratuar unanimisht nga KLGJ Gjykata e Apelit Tiranë bëhet edhe Gjykata e Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm dhe merr drejtimin e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *