KLGJ vendos mes debatesh për transferimin e gjyqtarëve

Shpërndaje lajmin

Disa projektvendime të Këshillit të Lartë Gjyqësor, KLGJ, për transferimet e përkohshme të gjyqtarëve në Gjykatat e Tiranës dhe të Durrësit si pasojë e vakancave të shkaktuara nga procesi i vetingut shkaktuan debat në mbledhjen penale që u zhvillua të hënën më 6 mars. Në diskutim ishin 28 gjyqtarë nga rrethe të ndryshme, që kanë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *