Klodian Zoto mblodhi të dhëna kompromentuese për ish-zv.kryeministrin Arben Ahmetaj

Shpërndaje lajmin

Në verë të vitit 2020, Klodian Zoto, biznesmeni i shpallur në kërkim për akuzat e korrupsionit aktiv dhe pastrimit të parave, i shkroi një hoteli ku kishte bërë pagesë me kartën e tij të kreditit vite më parë dhe kërkoi që t’i konfirmonin pagesën e bërë në favor të ish-zëvendës kryeministrit, Arben Ahmetaj. “I dashur […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *